Vilka vi är

VILKA VI ÄR

SäkerhetsRådgivarna AB är Sveriges ledande utbildnings- och tjänsteföretag inom transport av farligt gods. Verksamhetens affärsområden omfattar även angränsande lagstiftning såsom kemikaliehantering och farligt avfall.

Bolaget är beläget i Göteborg men har hela Norden som sin arbetsplats. Bland våra kunder finns allt ifrån mindre företag till globala koncerner samt myndigheter, organisationer, kommuner och högskolor. De återfinns inom branscher såsom kemi, fordon, läkemedel, rederi, avfall, transport och logistik med flera.

Vårt sätt

Vi tror på att ha en stark utmanarattityd och ge det där lilla extra, vi tror inte på arbeta för brett och inom allt för många branscher, vi tror istället på att vara bäst och specialister inom våra specialområden och skapa marknadens bästa erbjudande och tjänst.

Vi brinner för farligt gods, det kan låta som en klyscha men säger egentligen allt. När du anlitar oss får du mer än en utbildning, en analys eller ett råd. Vi har i alla år arbetat med hjärtat. Vi har alltid varit måna om schyssta affärer. Det innebär inte att vi arbetar gratis, men vi ger alltid det lilla extra som du kanske inte ens frågade om, men som vi vet att du behöver och har nytta av. Konsekvensen av vårt sätt att arbeta är att vårt naturliga kontaktnät är stort, kunderna är återkommande och känner trygghet i det vi levererar.

Deltar och påverkar

Vi har sedan starten 1998 varit aktiva och påverkat farligt gods branschen i Sverige. Genom att lämna remissvar till kommande föreskrifter och delta i förmöten hos myndigheter. Genom att ha utbildat och följt Sveriges säkerhetsrådgivare sedan start. Genom att vara initiativtagare till ny branschförening SFGS och vårt engagemang i andra branschorganisationer. Genom att anordna farligt gods konferenser. Genom att sammanföra olika aktörer inom "farligt gods-Sverige" då vi genom åren mött väldigt många. Genom att vara flitigt anlitade föreläsare i Sverige och internationellt.

Home